onsdag 30 september 2009

Äppelkatten




Jag tycker att den här bilden skriker: Höööst!!
(Och höst är det ju verkliiigen nu)


Jag har bestämt mig för att hoppa över copyright teknet på bilderna. Ni vet ju att jag är fotografen och att namnet står där hindrar ingen från att använda dom iallafall, dessutom så ser bilderna bättre ut utan text mitt upp i alltihop. :)

tisdag 29 september 2009

Cyklar i Uppsala, Foto-Projekt.












Detta var min Foto uppgift. Man skulle gå och fota i uppsala och välja vilket ämne man vill. Jag var väldigt trött och hade ingen anning om vad jag skulle ta så det slutade med att jag gick runt i staden och fotade cyklar. Det finns sjuuuuukt mycket cyklar i uppsala överallt. Men man vill ju inte välja dom alldagliga eller tråkiga vanliga cyklar, man gick ju på jakt efter som speciella , och dom som blev finna bilder på :) och bilden men skylten "cykelparkerning förbjuden" tyckte jag framförallt var väldigt komisk x)

söndag 20 september 2009

Massa äpplen, ett värk av sju äppelträd.

Sommar hatten



Nu är det ordentligt höst. Känner ni igen den här hatten från någon tidig sommar bild?

tisdag 15 september 2009

Grodan!

På Ulrikdals trädgård!















Så här kommer något riktigt orginelt och färgglatt, Blommor!




lördag 12 september 2009

Beethoven!



Min häst är inte lika fotogenisk som boris. Men han är fin ändå.

torsdag 10 september 2009

Boris!





Ni ser en vit häst, eller ja delar av en. Men vad är det som gör att man vet att det är Boris? jo, smuts fläckarna fram på manken! Haha! Och den är inte rediskerad. Om ni undrar varför bakrunden är svart är det på grund av ljuset och att det är en mörk röd väg där. det gör hela bilden lite coolare tycker jag :)

Veckans Tröttisar!








Somnar på farstun och gäspar käken ur led i soffan, det är vad dom stora katterna i huset gör. Jag måste säga att dom har ett hårt liv.

måndag 7 september 2009

Det är känslan i bilden som är det viktigaste.



Bara ett gammalt bord, ett gammalt slitet bord med en spik som inte är ordentligt i spikad. Där satt jag och åt lunch idag och kunde inte sluta titta på den udda spiken. Höst är det i luften och jag tycker att det på något sätt syns i bilden. Jag tycker känslan blev bra.

söndag 6 september 2009

Kärlek i både färg och svart-vit.


Svart-vit och i färg.
( färg på det viktiga i bilden, vilket skapar en annan stäming)









I färg.






Helt svart-vit.



Jag tycker att bilden blir väldigt olika bara på en sån här liten detalj. Jag tycker också att den inte alls blev fin i helt svart vit för att dom smälter in för mycket. Den i vanlig färg blev bra, men jag tycker bäst om den som är lite rediskerad( både svart-vit och i färg.)